SZOLGÁLTATÁSOK

 

Telepítés:A kiépítési terv szerint kollégáink – a szükséges munkafolyamatokat egyeztetve a kapcsolódó kivitelezési munkák szakembereivel – rövid idő alatt, garanciálisan telepítik igényeinek megfelelő infrasugárzó eszközöket. Szolgáltatásunk magában foglalja a hőtükör és infrafilmek lefektetését, gondosan ügyelve a helységben a tervek szerint elhelyezkedő bútorokra. Itt fontos megjegyezni, hogy hermetikusan légzáró bútorok, szőnyegek alá nem telepítünk fóliát túlmelegedési okból. Ilyen bútorok tipikusan azok a szekrények, ágyak, melyek alja kialakításuk miatt nem képes szellőzni. A szőnyeget illetően egy kitétel van, ne legyen gumírozott a padlóval érintkező felülete. A telepítés során figyelembe kell venni, hogy egy hőmérséklet szabályzó automatikára, a termosztátra maximum 17kw teljesítményű infrafilmet lehet csatlakoztatni. Másik tényező az egyidejűleg illetve külön-külön fűtendő helységek szabályzása. A vezetékezés illetve a hőérzékelő szál hőtükörbe süllyesztése és a termosztát bekötése után műszerrel mérjük az infrafilmek tényleges teljestményét, melyet dokumentálunk. Abban az esetben, ha a filmekre betonréteg kerül, a lefektetett filmek fölé nedvességzáró fóliát fektetünk.

 

Beszerzés:

 A telepítéshez szükséges legjobb minőségű infrafilmek beszerzését is vállaljuk a piacon elérhető legkedvezőbb áron.

 

Szaktanácsadás:

Az infrafűtés beszerzésétől a telepítésen át, a praktikus, hatékony használatig minden szinten és témában állunk rendelkezésére szaktanácsadással.

 

Fűtési-rendszer tervezés:

A fűtendő helységek területe, belmagassága, kialakítása, energetikai besorolása és funkciója (otthon, iroda, üzem, stb.) szerint megtervezzük az ingatlan infrafűtés ellátását.

 

Garancia:

10 év garanciát vállalunk!

 

Ingyen fűtés:

Természetesen ehhez a rendkívül vonzó megoldáshoz az energiaforrásnak kell ingyenesnek lennie. A megfelelő napelem kiválasztásához vannak hasznos tapasztalati javaslataink, a szereléséhez pedig megbízható szakembereket ajánlani.

 

 

Továbblépéshez válasszon!

  • Helye: elhelyezkedés padló, álmenyezet, fal

  • Működése: infra versus hagyományos fűtés összehasonlítása

  • Megtakarítás: Nézzük, hogyan tudjuk csökkenteni rezsinket!

 

Árajánlatot kérek!